2017-08-13 00:00
By Leonic

Välkommen till oss på By Leonic!

Äntligen blev det dags att lansera vår butik och det är med stor spänning vi nu gjort sidan officiell. Kommande veckor väntar en massa leveranser till våra hyllor och nyheterna kommer att dugga tätt.

När det kommer till mode har bland annat Twist & Tango och Saint Tropez fantastiskt fina höst-/vinterkollektioner, där vi givetvis valt ut några av godbitarna. En av höstens stora trender är alltjämnt ruffles/volanger, och det kommer att synas även hos oss. Prints med fåglar är en annan trend som vuxit sig allt större och redan nu kan du passa på att haka på de båda trenderna, bland med en söt blus från Saint Tropez. På By Leonic satasar vi annars gärna på en klassisk bas, och även i denna katagori kommer hösten att bjuda på en hel del garderobsräddare med det lilla extra. 

Inredning tenderar för de flesta att bli lite viktigare när hösten gör sig påmind och timmarna inomhus återigen blir fler. En av de stora trenderna inom inredning under hösten är sammet. Hos By Leonic kan du redan nu hitta ljuvliga kuddfodral i sammet från Cozy Living, liksom en sammetskantad pläd från samma märke. Annars är det alltid en god idé att låta intresset för mode och ikoner inom branschen speglas även i inredningsvalen. Varför inte slå tillpå en kokeshidocka med påfallande likheter med Karl Lagerfeld?

Klicka gärna in på vår inspirationsflik med jämna mellanrum och signa redan idag upp dig för vårt nyhetsbrev, så är du säker på att inte missa några av våra nyheter och kampanjer. 

/By Leonic