Stilbruket


Matta Velvet viscose Pale Dogwood, Classic Collection7 490 kr

Matta Velvet viscose Pale Dogwood

Classic Collection

Mattan från Classic Collection har skymtat i många inredningsprofilers hem och är otroligt populär. Inte konstigt då denna handvävda matta har en otroligt vacker lyster och kommer i flera olika färger. Mattan är fantastiskt mjuk att sätta fötterna på och ger en lyxig känsla till rummet. Mattan är tillverkad i Tencel, som är viskos av hög kvalitet.

Det kan förekomma linjer eller veck som sträcker sig över mattans bredd då den rullas ut. Dessa är normala s.k. tryckmärken som orsakas av att mattan rullas under transport. Linjerna försvinner gradvis efter normal användning och damsugnning. Det är också normalt med ludd och noppor på denna typ av matta, detta lugnar oftast ned sig med tiden. Detta är också ett kännetecken för alla finare viskosmattor.

Skötselråd :
" Använd mattunderlägg för att minska slitage. Mattunderlägget fungerar även som halkskydd.
" Undvik att dra möbler fram och tillbaka över mattan. Använd möbeltassar/hjulskydd under soffben och bordsben.
" Vrid och vänd mattan ibland, då slits den jämnt.
" Dammsug mattan på båda sidor och under (på golvet) en gång i veckan. Använd aldrig borsten när du dammsuger. Dammsug endast mattan medluggs.
" Utsätt inte mattan för stark sol eller direkt solljus då färgerna kan blekas.
" Denna matta kan ej tvättas.
" Viskos är känsligt mot väta. Vid kontakt kan fula fläckar uppstå.

Obs! Detta är en beställningsvara. Varan levereras vanligen inom 5-7 arbetsdagar. Om leveranstiden förväntas bli längre till följd av leverantörens lagerstatus, så meddelas du som kund om detta i separat mail från oss. I samband därmed uppges även förväntat leveransdatum för just din vara.